tisdag 25 oktober 2011

Bloggen som Gud glömde

Oops här har tiden stått still. ( medveten om storhetsvansinnet i allusionen.. hehe.) Hösten försvann i jobbletarangst och faktiskt jobb när jag började med det i november. Nu är det nytt år och jag förstår som vanligt inte hur det gått till. Lite äldre, mycket tröttare. Men ganska trevlig utsikt.. Tror att det kan bli bra ändå. Såg just den före detta ständiga sekreteraren för Sv Akademin tala om de livsviktiga "bindningar" människor skapar under sina liv. - Utan dem så dör vi. Så enkelt. Det borde vara enkelt men det är det inte.

2 kommentarer:

  1. Apropå bindningar - vet du vad som också är en viktig bindning? Jo sladden mellan stereon och högtalaren. Den som så att säga löser ekvationen mellan ljudet och det tysta när man tex vill spela sina CD skivor eller kassettband från 96'. Det är en bindning jag just nu SAKNAR för att den blev kvar i lägenheten som Gud glömde. #?!&%/¤" !!!!!!! Jag tror just att måttet blev rågat. Det är inte ok att vara snuvad på BÅDE kaffekokare och ljud.

    SvaraRadera
  2. Nej. Du måste återta det som är ditt. Ring och säg att du vill ha det som tillkommer dig. (Fast risken finns ju att sladden är slängd.. går säkert att hitta ny liten sladd på Clas Ohlson el nåt.) Puss!

    SvaraRadera