söndag 12 november 2017

Infoga valfri låt av Beastie boys



Jag är sämst på att blogga. Jag vet det. Man ska uppdatera en gång om dagen, minst, och lägga ut bilder på vad man har på sig och vad man har ätit. (Vi äter så mycket tacos som det bara går. Om ni undrar vad vi ätit så är det tacos. Eller pasta.)
Tiden bara rinner iväg- djupt impad av alla som uppdaterar bloggar varje dag.
Vi åkte till Monterey. Och fick böter, som synes. Det var mitt fel, så fort jag fick syn på livslevande havsuttrar så bara ramlade parkeringstiden bort ur hjärnan. Livslevande HAVSUTTRAR! Och sjölejon!! Och vi fick klistermärken av brandkåren som det stod ”Junior firedep.” på, fast de försvann sen. Säg inget till barna..
Sen dess har vi

Deltagit i Halloween parade i Belmont. (Barnas ögon höll på att poppa - dom trodde inte det var sant när de i godan ro flanerade runt ett litet shoppingcenter och cashade in varsin full tygkasse med godis)



Åkt highway 1 till Carmel och Big Sur förbi liten skylt som meddelade att de stängt highway 1 och fått åka hela vägen tillbaks igen.

Spenderat en natt i Hollywood i suspekt lgh utan nycklar. Ägarna lovade i två dagar att vaska fram nyckel till ytterdörr, för att till slut erkänna att det inte fanns någon.
(Hallå? Är detta ens Er lgh el är vi squatters nu?!)

Nu är vi i San Diego. Bästa ❤️ Mer om detta senare.

2 kommentarer:

  1. Rasade inte den vägen ner i havet för ett tag sen? 😂

    SvaraRadera
  2. Va? Är det sant!? Det skulle ju förklara saken..

    SvaraRadera