söndag 26 november 2017

Mr Coffee




På vår resa har jag haft äran att stifta bekantskap med en mängd kaffebryggare på olika platser. Åtta av tio har hetat Mr Coffee. Det har känts tryggt att mötas av en ny Mr Coffee på varje plats vi hamnat på. En pålitlig och seriös amerikan, som lagar något som påminner om kaffe. Mmm. Mr Coffee..

Vi spenderade tio dagar vid stranden utanför San Diego, i ett litet strandhus med surfbräda och våtdräkt i garaget. Och jättestora vågor! Såååååå  Väääärt!! Surf varenda dag! Mer än jag vågat hoppas. Och allt man behöver.  Det, också avsaknad av självbevarelsedrift och stolthet, när man för fjärde gången spolas upp som en manet på stranden intrasslad i sin bräda, inför en publik av barnfamiljer och grymma San Diego surfare. Jeje.

Älskar San Diego. Fast jag fortfarande inte har sett själva stan.



2 kommentarer:

  1. Det hade varit kul att se surfbilder. Hur smakar kaffet där borta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ligger i sakens natur att surfbilder är svåra att ta. (Om man inte råkar ha en vattentät kamera. Och är asbra på att multitaska. Vilket jag inte är.) Därav brist på surfbilder. Kaffet är ojämnt. Men det man lagar själv brukar kunna bli hyfsat. Och det går att få riktigt snassigt kaffe på stan, om man kan tänka sig att betala för det. Vid pass 50 spänn..

      Radera